Despre

Câteva cuvinte și reguli ale acestui blog colectiv:

– După cum probabil știi, Golgota era muntele pe care Iisus, alături de alți doi nelegiuiți, a fost răstignit. Acum Golgota noastră nu mai e acel munte, nici acel pământ în care se înfigeau crucile pentru răstigniți, ci locul unde punem bârfele, opiniile, atacurile noastre pe crucile digitale, fictive.

– Dacă te regăsești în articole, este o pură coincidență. Gândește-te că lumea nu se învârte în jurul tău, pot fi alții ca tine. Dacă discutăm de oameni deveniți celebri din nimic, atunci clar nu e o coincidență.

– Îți place un autor? Te enervează un autor? (nu, glumesc cu ultima întrebare, dacă te enervează nu ai ce face!) Uită-te după pseudonimul cu care autorul își semnează articolele. Apare la final, în dreapta-jos. Îl poți felicita în comentarii.

– Moderăm comentariile! Degeaba ne înjuri, dacă nu vrem, nu apar. Astfel că, fii decent și te vom lua în seamă. Ai un pont pentru noi? Lasă un comentariu, noi îl vedem, reținem și te și menționăm dacă vrei. Cu pseudonim, cu numele tău sau drept “vocea anonimă”.

– A, să nu uit, acest blog și materialele sunt pamflete!

  1. No trackbacks yet.

Dacă ai ceva să ne transmiți, zi mai jos

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: